Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту


Анонси


Шлях до зцілення: основи роботи з наслідками травматичних подій

5 липня о 16.00 відбудеться презентація книги «Шлях до зцілення: основи роботи з наслідками травматичних подій».


Зелена терапія: вирощування мікрозелені

30 червня о 14:00 год. відбудеться еколекція «Зелена терапія: вирощування мікрозелені»


Практики читання військовими

Шановні військовослужбовці!
Запрошуємо Вас взяти участь у анкетуванні «Практики читання військовими», яке проводить Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека.


Хмельницький – гуртуймося задля Перемоги

Оголошуємо набір учасників до проєкту "Хмельницький – гуртуймося задля Перемоги: перезавантаження постраждалих від війни через оздоровчо-психологічну підтримку та розробку соціально-економічних проєктів" 


Клуб спілкування англійською мовою

Клуб спілкування англійською мовою (English Speaking Club) із волонтеркою Наталією Давидко. Запрошуємо охочих покращити свої навички англійської у центр «Вікно в Америку» (відділ літератури іноземними мовами, 2-й поверх), щонеділі, початок о 15.00. Вхід вільний для зареєстрованих користувачів бібліотеки (реєстрація – сектор обліку, 1 поверх).
Довідки за тел.: +380671065007


заняття з основ комп’ютерної грамотності та роботі в мережі Інтернет

Освітні серіали з навчань цифровій грамотності пропонує онлайн-платформа «Дія. Цифрова освіта». З цифровими навичками ви зможете ефективно та безпечно застосовувати технології в роботі та навчанні, для професійного та особистісного розвитку. 



Події


Онлайн-консультування  правових питань для мешканців Понінківської селищної територіальної громади
28.06.2024

Проведено онлайн-консультування з правових питань для мешканців Понінківської селищної територіальної громади.


Бібліотека в сучасному форматі: від ідеї до втілення
28.06.2024

«Бібліотека в сучасному форматі: від ідеї до втілення» – тема триденного обласного семінару керівників, завідуючих центральними бібліотеками територіальних громад. Участь у професійному навчанні взяли 32 представники територіальних громад Хмельниччини. 


Книга в кадрі Етель Ліліан Войнич  «Овід»
27.06.2024

Відбулось  засідання Клубу любителів книжок та європейського кіно "Книга в кадрі", на якому учасники обговорювали роман ірландської, британської  письменниці та перекладачки  Етель Ліліан Войнич "Овід" та його екранізацію.


Стресостійкість – запорука психічного здоров`я
26.06.2024

Проведено психологічний тренінг для батьків та дорослих «Стресостійкість – запорука психічного здоров’я» в рамках реалізації проєкту «Хмельницький – гуртуймося задля Перемоги: перезавантаження постраждалих від війни через оздоровчо-психологічну підтримку та розробку соціально-економічних проєктів».


Станіслави Старостіної «Герої не вмирають – у пам’яті навічно»
26.06.2024

Відбулася презентація літературно-публіцистичних видань членкині Національної спілки журналістів України, заслуженої журналістки України Станіслави Старостіної «Герої не вмирають – у пам’яті навічно», що видана у двох частинах, та «Ти – Герой України» (частина 2), куди увійшли нариси і розповіді про героїчних земляків, які щоденним ратним трудом, кров’ю і потом, ціною власного життя наближали та наближають нашу Перемогу.





Наші партнери

Хм.Обл.Рада Хмельницька обласна військова адміністрація Хм.Міськ.Рада Уряд.Портал Управління культури АРХІВ УКРАЇНСЬКОЇ ПЕРІОДИКИ ОНЛАЙН Гете-інститут Український інститут книги

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com