Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту


Анонси


Інформаційна година

15 травня  о 14.30 на платформі Zoom  відбудеться Інформаційна година "Обережно меланома!" ( з нагоди Всесвітнього дня меланоми )


Доступ до баз даних

Бібліотека отримала право доступу до платформи Web of Science та до найбільшої бази рецензованої літератури Scopus згідно з Договором із Державною науково-технічною бібліотекою України.

У бібліотеці Ви можете отримати консультацію з роботи із базами даних Web of Science та Scopus у відділі наукової інформації та бібліографії.

Доступ до баз даних користувачі наукової бібліотеки мають через стаціонарні комп’ютери бібліотеки та власні ноутбуки (мобільні пристрої) через Wi-Fi мережі бібліотеки. 


заняття з основ комп’ютерної грамотності та роботі в мережі Інтернет

Освітні серіали з навчань цифровій грамотності пропонує онлайн-платформа «Дія. Цифрова освіта». З цифровими навичками ви зможете ефективно та безпечно застосовувати технології в роботі та навчанні, для професійного та особистісного розвитку. 



Події


Український вимір Другої світової війни
13.05.2024

Відбулась літературна година «Художник слова українського» присвячена 175-річчю з дня народження Панаса Мирного для студентів Хмельницького національного університету.


Український вимір Другої світової війни
13.05.2024

Відбулася година історичних фактів «Український вимір Другої світової війни» для курсантів Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.


Можливості з пізнання німецької мови та культури
12.05.2024

     Можливості з пізнання німецької мови та культури: протягом тижня відбулися такі заходи:


виїзне засідання кіноклубу Docudays UA «Право в об’єктиві» за участю Орисі Підвальної
10.05.2024

Відбулося виїзне засідання кіноклубу Docudays UA «Право в об’єктиві» за участю Орисі Підвальної, завідувачки сектору «Хмельницьке бюро правничої допомоги» Хмельницького відділу надання безоплатної правничої допомоги. 


Україна – серце Європи
10.05.2024

     В рамках святкування Дня Європи в Україні відбувся творчий майстер-клас по створенню листівки в техніці аплікація «Україна – серце Європи» для здобувачів середньої освіти Ліцею 3 імені Артема Мазура.





Наші партнери

Хм.Обл.Рада Хмельницька обласна військова адміністрація Хм.Міськ.Рада Уряд.Портал Управління культури АРХІВ УКРАЇНСЬКОЇ ПЕРІОДИКИ ОНЛАЙН Гете-інститут Український інститут книги

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com