Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту


Анонси


Порушення прав дитини під час війни

19 червня об 11.00 відбудеться правова година «Порушення прав дитини під час війни»  за участю Анастасії Площинської – виконавчої директорки ГО «Подільська правова ліга».
     Запрошуємо!


Джовані та балет на вод

🎬 12 червня о 12.00 запрошуємо на документальний фільм "Джовані та балет на воді".


Хмельницький – гуртуймося задля Перемоги

Оголошуємо набір учасників до проєкту "Хмельницький – гуртуймося задля Перемоги: перезавантаження постраждалих від війни через оздоровчо-психологічну підтримку та розробку соціально-економічних проєктів" 


Клуб спілкування англійською мовою

Клуб спілкування англійською мовою (English Speaking Club) із волонтеркою Наталією Давидко. Запрошуємо охочих покращити свої навички англійської у центр «Вікно в Америку» (відділ літератури іноземними мовами, 2-й поверх), щонеділі, початок о 15.00. Вхід вільний для зареєстрованих користувачів бібліотеки (реєстрація – сектор обліку, 1 поверх).
Довідки за тел.: +380671065007


заняття з основ комп’ютерної грамотності та роботі в мережі Інтернет

Освітні серіали з навчань цифровій грамотності пропонує онлайн-платформа «Дія. Цифрова освіта». З цифровими навичками ви зможете ефективно та безпечно застосовувати технології в роботі та навчанні, для професійного та особистісного розвитку. 



Події


 Літній мовний майданчик «Sprachcamp 2024» з поглиблення німецької мови для дітей середнього віку
11.06.2024

    Літній мовний майданчик «Sprachcamp 2024» з поглиблення німецької мови для дітей середнього віку відбувається у стінах бібліотеки. 


Сад на балконі. Вирощування мікрозелені на підвіконнику
10.06.2024

Лекція з органіки та ековолонтерства «Сад на балконі. Вирощування мікрозелені на підвіконнику» відбулася у форматі засідання клубу органічного землеробства «Успішний дачник – здорова громада» в рамках проєкту «Хмельницький – гуртуймося задля Перемоги: перезавантаження постраждалих від війни через оздоровчо-психологічну підтримку та розробку соціально-економічних проєктів», спрямованого на створення діалогової платформи, яка об’єднає ветеранів, родини військових, молодь, місцевих мешканців і вимушених переселенців міста Хмельницького.


Бібліогурман
07.06.2024

Блог «Бібліогурман» поповнено новим випуском.


Отримання від команди Гете-інституту в Україні унікального комплекту ігор та постерів з медіаграмотності
05.06.2024

Раді повідомити про отримання від команди Гете-інституту в Україні унікального комплекту ігор та постерів з медіаграмотності, що розроблені у проєкті Fit in Fakten у партнерстві з медіа «Куншт» (Київ), Фундацією розвитку інформаційного суспільства - Fundacja FRSI (Варшава), освітньою платформою Facts for Friends (Гамбург) та бібліотечними асоціаціями Німеччини та України за підтримки МЗС Німеччини.
Щира подяка Goethe-Institut Ukraine!


Відкриття десятого сезону Літнього читального залу під відкритим небом
04.06.2024

Відбулося відкриття десятого сезону Літнього читального залу під відкритим небом на майданчику перед бібліотекою.





Наші партнери

Хм.Обл.Рада Хмельницька обласна військова адміністрація Хм.Міськ.Рада Уряд.Портал Управління культури АРХІВ УКРАЇНСЬКОЇ ПЕРІОДИКИ ОНЛАЙН Гете-інститут Український інститут книги

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com