Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту


Анонси


Зона лиха: борг пам`яті

25 квітня о 14.00 відбудеться екологічна година «Зона лиха: борг пам`яті» (До 38-ої річниці катастрофи на ЧАЕС; до Міжнародного дня пам`яті жертв радіаційних аварій і катастроф). 


Засідання Клубу любителів книжок та європейського кіно «Книга в кадрі»

24 квітня о 15.00 відбудеться чергове засідання Клубу любителів книжок та європейського кіно «Книга в кадрі»


Турбота та взаємопідтримка

Проводиться запис на програму «Турбота та взаємопідтримка» від Sesame Workshop.


Краща книга Хмельниччини – 2023

Завершено опитування «Краща книга Хмельниччини 2023. Підсумки будуть підведені на обласному форумі «Книжкова весна на Хмельниччині».


послуги бібліотеки у віддаленому режимі

Пропонуємо користуватись послугами бібліотеки у віддаленому режимі


Доступ до баз даних

Бібліотека отримала право доступу до платформи Web of Science та до найбільшої бази рецензованої літератури Scopus згідно з Договором із Державною науково-технічною бібліотекою України.

У бібліотеці Ви можете отримати консультацію з роботи із базами даних Web of Science та Scopus у відділі наукової інформації та бібліографії.

Доступ до баз даних користувачі наукової бібліотеки мають через стаціонарні комп’ютери бібліотеки та власні ноутбуки (мобільні пристрої) через Wi-Fi мережі бібліотеки. 


заняття з основ комп’ютерної грамотності та роботі в мережі Інтернет

Освітні серіали з навчань цифровій грамотності пропонує онлайн-платформа «Дія. Цифрова освіта». З цифровими навичками ви зможете ефективно та безпечно застосовувати технології в роботі та навчанні, для професійного та особистісного розвитку. 



Події


Герої України: історична трилогія
24.04.2024

Відбулася презентація книги Володимира Білінського «Герої України: історична трилогія» в рамках XVIII Обласного форуму «Книжкова весна на Хмельниччині», присвяченого Всесвітньому дню книги та авторського права.


Зустріч з поетом, лікарем, кандидатом медичних наук, викладачем Хмельницького національного університету Олександром Йосифовичем Янцаловським
23.04.2024

Відбулася зустріч студентів відділень «Медсестринство» та «Лікувальна справа» Хмельницького базового медичного фахового коледжу з поетом, лікарем, кандидатом медичних наук, викладачем Хмельницького національного університету Олександром Йосифовичем Янцаловським в рамках XVIII Обласного форуму «Книжкова весна на Хмельниччині». 


Іноземна література у перекладах подолянки Ірини Савюк
23.04.2024

В рамках ХVIII Обласного форуму «Книжкова весна на Хмельниччині» відбулась зустріч-презентація «Іноземна література у перекладах подолянки Ірини Савюк», на якій були присутні викладачі та майбутні перекладачі Хмельницького національного університету. 


Актуальні проблеми психології підлітка: теорія та практика
23.04.2024

Фахівці бібліотеки взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Актуальні проблеми психології підлітка: теорія та практика» з презентацією книжкової виставки «Турбота про себе» на базі Хмельницького інституту імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України ПрАТ «ВНЗ «Міжрегіональна Академія управління персоналом».


Презентація книги Ольги Нагорної «Із щоденника бібліотекаря»
23.04.2024

Відбулася презентація книги Ольги Нагорної «Із щоденника бібліотекаря» в рамках XVIII Обласного форуму «Книжкова весна на Хмельниччині» до Всесвітнього дня книги та авторського права.





Наші партнери

Хм.Обл.Рада Хмельницька обласна військова адміністрація Хм.Міськ.Рада Уряд.Портал Управління культури АРХІВ УКРАЇНСЬКОЇ ПЕРІОДИКИ ОНЛАЙН Гете-інститут Український інститут книги

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com