Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту


Анонси


Запрошуємо на кінотерапію (фільм

Запрошуємо на кінотерапію (фільм "20 000 льє під водою").


📅 Дата: 30 травня 2024 рік
🕒 Час: 15:00 год.
📍 Місце: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека


Пленум Хмельницької обласної організації Національної спілки краєзнавців України.

28 травня об 11.00 відбудеться Пленум Хмельницької обласної організації Національної спілки краєзнавців України.

 


Клуб спілкування англійською мовою

Клуб спілкування англійською мовою (English Speaking Club) із волонтеркою Наталією Давидко. Запрошуємо охочих покращити свої навички англійської у центр «Вікно в Америку» (відділ літератури іноземними мовами, 2-й поверх), щонеділі, початок о 15.00. Вхід вільний для зареєстрованих користувачів бібліотеки (реєстрація – сектор обліку, 1 поверх).
Довідки за тел.: +380671065007


заняття з основ комп’ютерної грамотності та роботі в мережі Інтернет

Освітні серіали з навчань цифровій грамотності пропонує онлайн-платформа «Дія. Цифрова освіта». З цифровими навичками ви зможете ефективно та безпечно застосовувати технології в роботі та навчанні, для професійного та особистісного розвитку. 



Події


Життєві зміни. Як не боятися, а діяти
27.05.2024

«Життєві зміни. Як не боятися, а діяти» – тема онлайн-засідання кіноклубу Docudays UA «Право в об’єктиві» в рамках адвокаційного проєкту «Бібліотечний бізнесХаб» програми «DOCU ДІЄ 3.0» за участю експертів Андрія Палінчака, юриста Хмельницької обласної громадської організації «Подільська правова ліга» та Катерини Антонюк, бібліотекарки Хмельницької ОУНБ, фахівчині з психології.


Можливості з пізнання німецької мови та культури
26.05.2024

Можливості з пізнання німецької мови та культури: протягом тижня відбулися такі заходи:


English Speaking Club (англомовний розмовний клуб) з волонтеркою Наталією Давидко
26.05.2024

English Speaking Club (англомовний розмовний клуб) з волонтеркою Наталією Давидко: відбулася перша зустріч охочих до спілкування англійською мовою в центрі «Вікно в Америку». Традиційно знайомство, розповідь один про одного та обговорення формату на майбутнє. Приєднуйтеся щонеділі о 15.00, знаходьте нових друзів, нові книги, приносьте свої ідеї та знання, покращуйте свої навички англійської та комунікації!


онлайн-консультування
24.05.2024

Відбулося онлайн-консультування на тему «10 фактів про мобілізацію, які має знати кожен…» за участю Руслани Слободянюк, адвокатки Хмельницької обласної громадської організації «Подільська правова ліга» для мешканців територіальних громад області.


Хмельницький – гуртуймося задля Перемоги
24.05.2024

Бібліотека в партнерстві з ГО "Кластер-підприємців ВПО", Молодіжною радою Хмельницького та ін. стали переможцями у Програмі "Громадські ініціативи Хмельницької МТГ на 2021-2025 р." з проєктом "Хмельницький – гуртуймося задля Перемоги: перезавантаження постраждалих від війни через оздоровчо-психологічну підтримку та розробку соціально-економічних проєктів"

Він спрямований на створення діалогової платформи, яка об`єднає ветеранів, родини військових, молодь, місцевих мешканців і вимушених переселенців міста Хмельницького. В рамках реалізації проєкту будуть реалізовуватися заходи за напрямками: психологічна підтримка; інтеграційно-адаптаційні зустрічі; історична просвіта; оздоровчо-спортивні заняття; арттерапія; зелена терапія; кінотерапія; майстер-класи із рукоділля; бізнес/підприємницький менторінг; юридичне/фінансове консультування; навчання з проєктного менеджменту; додаткові активності.





Наші партнери

Хм.Обл.Рада Хмельницька обласна військова адміністрація Хм.Міськ.Рада Уряд.Портал Управління культури АРХІВ УКРАЇНСЬКОЇ ПЕРІОДИКИ ОНЛАЙН Гете-інститут Український інститут книги

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com