Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту


Анонси


Ти, б…, рота закрий!

29 жовтня об 11.00 відбудеться перегляд та обговорення документальної стрічки «Ти, б…, рота закрий!» режисерки Таїсії Кутузової


онлайн-консультування онлайн-консультування для жителів Розсошанської сільської територіальної громади

31 жовтня о 10.00 відбудеться онлайн-консультування для жителів Розсошанської сільської територіальної громади.
Консультації надаватимуть фахівці системи безоплатної правової допомоги Хмельницької області та Хмельницької обласної громадської організації «Подільська правова ліга».


Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ», яка відбудеться 25 жовтня 2024 року об 11.00 в Городоцькому краєзнавчому музеї G-Museum (м.Городок, вул. Шевченка, 20/1). (Програма)


Клуб спілкування англійською мовою

Клуб спілкування англійською мовою (English Speaking Club) із волонтеркою Наталією Давидко. Запрошуємо охочих покращити свої навички англійської у центр «Вікно в Америку» (відділ літератури іноземними мовами, 2-й поверх), щонеділі, початок о 11.00. Вхід вільний для зареєстрованих користувачів бібліотеки (реєстрація – сектор обліку, 1 поверх).
Довідки за тел.: +380671065007


заняття з основ комп’ютерної грамотності та роботі в мережі Інтернет

Освітні серіали з навчань цифровій грамотності пропонує онлайн-платформа «Дія. Цифрова освіта». З цифровими навичками ви зможете ефективно та безпечно застосовувати технології в роботі та навчанні, для професійного та особистісного розвитку. 



Події


Пам`ятаємо минуле заради майбутнього
28.10.2024

Відбулась історична година "Пам`ятаємо минуле заради майбутнього" на платформі ZOOM для бібліотечних працівників та освітян області, 


Віртуальна виставка газети «Кримська світлиця»
28.10.2024

Поповнено розділ «Віртуальні виставки» віртуальною виставкою газети «Кримська світлиця».


Успішний дачник – здорова громада
28.10.2024

Клуб органічного землеробства «Успішний дачник – здорова громада» відкрив новий сезон роботи з урочистого заходу та презентації книжково-ілюстративної виставки «Щедра осінь. Врожай-2024».


Англомовний розмовний клуб (English Speaking Club) в центрі «Вікно в Америку»
27.10.2024

Англомовний розмовний клуб (English Speaking Club) в центрі «Вікно в Америку»: разом з волонтеркою Наталією обговорювали штат Іллінойс та його найбільше місто — Чикаго.


Можливості з пізнання німецької мови та культури
27.10.2024

Можливості з пізнання німецької мови та культури: протягом тижня відбулося 4 заняття з німецької мови для дітей молодшого та середнього шкільного віку, а також зустріч з актором-лялькарем Дмитром Єрашовим з метою підготовки до театральної постановки «Бременські музиканти» за мотивами однойменної казки Братів Грімм. 





Наші партнери

Хм.Обл.Рада Хмельницька обласна військова адміністрація Хм.Міськ.Рада Уряд.Портал Управління культури АРХІВ УКРАЇНСЬКОЇ ПЕРІОДИКИ ОНЛАЙН Гете-інститут Український інститут книги

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com