Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Бібліокафе


В рамках Року Китаю в Україні в бібліотеці розпочало роботу Бібліокафе як новий формат спілкування з читачем з метою заохочення до читання, привернення уваги громади до тієї чи іншої теми.

«Бібліоменю» заходу присвячене китайській кухні, до якого входять книги на будь-який смак: від невигадливих книжкових страв до найсмачніших і найвишуканіших; бібліофреш та бібліомікс, де можна не лише випити чашку чаю, а й поділитися враженнями про прочитану книгу, зустрітися та поспілкуватися з цікавими людьми.

Формат заходу побудований за типом кафе, де в меню замість страв подають книги, а також рецепти цікавих страв, чай. Бесіда присвячена знайомству з Китаєм, його історією, культурою, медициною, психологією приготування і частування китайськими стравами.

Присутні мали можливість поринути в своєрідну кулінарну подорож, вдихнувши магію пряностей та спецій, переглянути книжково-ілюстративну виставку-інсталяцію «Секрети китайської кухні», дізнатися рецептурні секрети приготування качки по-пекінськи, смаженого рису, капусти пак-чой, супу із морських молюсків, посмакувати китайським чаєм з китайськими смаколиками.

В меню бібліокафе задля теплої розмови було запропоновано бібліомікс бібліотечних послуг, дегустацію китайського чаю.

Вимоги до відвідувачів такі: любов до книги, гарний настрій, креативність, готовність до спілкування.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com