Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Одна в нас доля – Україна


До Дня українського добровольця проведено патріотичну годину «Якщо не я, то хто?». Захід відбувся з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України.

Добровольці – це гордість і справжній героїчний феномен боротьби за незалежність на сході України. До складу добробатів увійшли люди, які були готові не лише добровільно служити Українській державі, а й добровільно віддати за неї власне життя.

Їх внесок важко переоцінити – саме добровольці зі зброєю в руках першими протистояли озброєній російській армії. Вони дали змогу мобілізувати сили в тилу й озброїти українську армію.

Це свято людей, які свідомо, за покликом власного серця, стали на захист своєї Батьківщини і захищають рідну землю від загарбників.

У заході взяли участь: Ігор Олійник – активний учасник Революції Гідності, боєць батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Січ», радник Хмельницького міського голови з питань АТО; Тетяна Юзепчук – волонтер, голова правління благодійного фонду «Подих надії нації»; Віктор Данилевський – доброволець, волонтер, співзасновник фонду «Подих надії нації».

У своїх виступах гості говорили про героїзм учасників Майдану, патріотизм та жертовність бійців добровольчих батальйонів, які з перших днів початку АТО взяли перший удар на себе і не допустили просування ворога вглиб материкової країни.

Для присутніх демонструвалися відеоматеріали «На лінії вогню», «Тут спокійно, тут нема війни…» та «Дякую»; презентовано книжкову виставку «Одна в нас доля – Україна».




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com