Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Місце бібліотеки в об’єднаній територіальній громаді


З 15 квітня в бібліотеці розпочав свою роботу обласний семінар директорів, завідуючих опорними бібліотеками об’єднаних територіальних громад області «Місце бібліотеки в об’єднаній територіальній громаді: виклики та перспективи».

Відкрила семінар директор Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки Чабан К.А., яка ознайомила присутніх з програмою роботи семінару, окреслила основні завдання бібліотек ОТГ Хмельниччини на етапі формування органів місцевого самоврядування.

У роботі семінару взяли участь: керівник Хмельницької обласної організації профспілки працівників культури Луценко М.О., заступник начальника відділення Національної служби посередництва і примирення в Хмельницькій області Паюк С.В., директор Хмельницької обласної бібліотеки для дітей ім. Т. Шевченка Черноус В.Ю., голова обласного відділення ВГО «Українська бібліотечна асоціація» Синиця Н.М.

Протягом трьох днів семінару будуть розглянуті питання організації бібліотечного фонду, аспекти інформаційно-бібліотечного обслуговування мешканців ОТГ та краєзнавчо-дослідницька діяльність. Також учасники відвідають бібліотеку Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту та зустрінуться з автором та героями книги «Ти – герой України!».

На учасників чекають тренінги та практичні заняття, участь у громадських обговореннях, автограф-сесія письменника-дослідника Володимира Шевченка. Робота в тематичних групах дозволить отримати практичні знання з підготовки та проведення авторських зустрічей з подільськими письменниками.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com