Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Слово, музика, пісня – струни душі народу


В рамках ХІІІ Обласного форуму «Книжкова весна на Хмельниччині», приуроченого до Всесвітнього дня книги та авторського права, у відділі мистецтв відбулася творча зустріч та презентація музично-поетичної збірки «Слово, музика, пісня – струни душі народу» Володимира Кропивницького , члена Національної Всеукраїнської музичної спілки, композитора, музикознавця, викладача.

В збірку ввійшли: пісні, вірші, музика, у яких автор розкриває власне бачення світу, розповідає про навколишнє життя. Кожен твір – це сповідь розуму, душі і серця. Вся творчість композитора пройнята любов’ю до життя, людей, рідного краю, природи та України; служить взірцем людяності, любові, чесності і моралі.

На зустрічі були присутні викладачі та студенти Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії, мистецтвознавці та друзі композитора.

Володимир Іванович розповів про творчі здобутки, продемонстрував збірники, випущені в різні роки, поділився своїм баченням навколишнього світу з читацькою аудиторією, декламував власні поезії.

В ході зустрічі звучали пісні на вірші подільських поетів та автора.

Вітальні слова прозвучали на адресу митця від Миколи Михайловича Кульбовського, члена Національної спілки журналістів України, Міжрегіональної спілки письменників України, міської літературної спілки «Поділля».


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com