Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

«Футбол: грають всі!»


До Всесвітнього дня дитячого футболу у бібліотеці експонується виставка-панорама «Футбол: грають всі!».

Цей день проголошений Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Міжнародною федерацією футбольних асоціацій (ФІФА) з метою привернення уваги світової спільноти до проблем дітей та пропаганди здорового способу життя серед молоді.

Футбол – наймасовіший і найпопулярніший вид спорту. Хочете більше дізнатися про футбол? Книжкова виставка вам допоможе. Під час перегляду друкованих видань ви довідаєтеся про найяскравіші моменти футбольної історії, про те, як створювалися спортивні клуби, футбольні асоціації, як проводилися перші міжнародні матчі й турніри, інтерв'ю з тренерами та спортсменами і звичайно ж – про життя відомих футболістів. Саме ця література допоможе майбутнім футболістам здійснити перші самостійні кроки на початковому етапі. Мільйони фанатів зривають голоси на стадіонах, підтримуючи улюблену команду. Коли бачиш все це божевілля із-за 22 гравців і 1 м'яча, то розумієш, що все-таки футбол - це більше, ніж просто гра.

Приходьте, читайте і дізнавайтеся про історію цього популярного виду спорту, його сучасне життя та субкультуру. Тепер для вас відкрито величезний, без перебільшення, світ під назвою Футбол.





 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com
7