Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Успішні жінки в науці


З нагоди Міжнародного дня жінок та дівчат в науці відбулася зустріч у форматі «жива бібліотека» «Успішні жінки в науці».

Під час заходу запрошені хмельничанки піднімали питання значимості ролі жінок у науці на теренах області.

В рамках заходу відбулася презентація проєктів, присвячених жінкам-дослідницям та дискусія щодо місця та ролі жінок у вищій освіті та науці. Учасницями дискусії стали яскраві представниці наукової сфери, громадські активістки, очільниці інтелектуальних осередків області, які поділилися своїми історіями про вибір спеціальності та науковий шлях, думками про те, як поєднувати професійну діяльність та сім’ю, хто для них є прикладами успішних жінок та чим вони надихаються в житті.

Для відвідувачів презентовано слайд-шоу «Жінка в науці» та книжкову виставку «Що досліджують і відкривають українки», яка розкриває особливості та передумови заснування свята, рівного доступу жінок і дівчаток до науки, визначення причин гендерного дисбалансу в області науки, техніки та інновацій.

Зустріч відбулася за участю фахівців Хмельницької обласної громадської організації Подільський центр «Гендерна рада».

З нагоди свята висловлюємо усім щиру повагу і вдячність за вашу активну життєву позицію, натхненну працю та відданість своїй справі. Творчого натхнення, плідної праці, нових ідей та проєктів, успіхів у їх реалізації.





 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com