Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Дія. Цифрова освіта


Проведено вебінар «Платформа «Дія. Цифрова освіта»: нові можливості для бібліотек», в рамках Європейського тижня цифрової грамотності (22-26 березня), до якого долучилися близько ста працівників бібліотек області.

Учасники обговорили питання розвитку цифрової освіти на Хмельниччині та ініціативи Міністерства цифрової трансформації України щодо організації в публічних бібліотеках хабів цифрової освіти.

Бібліотеки, які мають доступ до Інтернету, мають стати офіційними хабами цифрової освіти для своєї громади – це головний message вебінару. Як правильно зареєструвати бібліотеку хабом, як використовувати ресурси сайту «Дія. Цифрова освіта» у бібліотечній роботі, які технічні моменти і тонкощі існують, як виправити помилки, коли заявку на хаб вже прийнято та внесено у загальний реєстр, як стати амбасадором цифрової освіти в Україні – на ці та інші теми говорили фахівці наукової бібліотеки з колегами. Детально розібрали мережу бібліотек-хабів Хмельницької області та обговорили проблемні питання щодо актуальності заповнених контактних даних та шляхи їх вирішення.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com