Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Козацька кухня: кулінарні здібності та винахідливість козаків


Бібліокафе «Козацька кухня: кулінарні здібності та винахідливість козаків» до Дня працівників харчової промисловості та Дня козацтва проведено в кулінарних традиціях того часу.

Відвідувачам презентовано кулінарний роман авторів Лесі Гончар та Руслана Найди «Козацька кухня», яка розкриває 200 смачних козацьких рецептів вплетених у цікавий сюжет, доповнених ілюстраціями, пересіяні народними прислів’ями й жартами, цитатами української літературної класики «Козак не гордун, що дістав, те ковтнув».

Книжково-ілюстративна виставка «Козацька кухня» є чудовим прикладом популяризації та повернення історичної гастрономічної пам’яті країни, розкриває секрети популярної їжі на Січі, особливості харчування та різноманітність страв, описи простих і економних майстер-класів з приготування поживної та енергетично збагаченої багатствами традицій української кухні: куліш, крупник, печений хліб, юшка.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com