Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Це може трапитись з кожним


В рамках місячника першокурсника відбулась дискусія до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми «Це може трапитись з кожним».

У заході взяли участь: Руслана Матущак – фахівчиня Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги; Ольга Захожа – практичний психолог Хмельницького міського Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді; Ольга Василюк – соціальний педагог Хмельницького обласного центру соціально-психологічної допомоги; студентська молодь Хмельницького інституту Міжрегіональної Академії управління персоналом.

Під час зустрічі говорили про правову відповідальність за скоєння злочину, яке порушує права людини та принижує її честь та гідність. Дискутували щодо питань безпеки під час працевлаштування, навчання та подорожей за кордоном.

Присутні дізнались про основні заходи з попередження торгівлі людьми, надання допомоги потерпілим, форми трудової та сексуальної експлуатації. Під час обговорення молодь склала психологічний портрет людини, яка може стати жертвою торгівлі людьми. Відбулась презентація книжкової виставки «Людина не товар».






 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com