Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту


Анонси


Запрошуємо на кінотерапію (фільм

Запрошуємо на кінотерапію (фільм "20 000 льє під водою").


📅 Дата: 30 травня 2024 рік
🕒 Час: 15:00 год.
📍 Місце: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека


Клуб спілкування англійською мовою

Клуб спілкування англійською мовою (English Speaking Club) із волонтеркою Наталією Давидко. Запрошуємо охочих покращити свої навички англійської у центр «Вікно в Америку» (відділ літератури іноземними мовами, 2-й поверх), щонеділі, початок о 15.00. Вхід вільний для зареєстрованих користувачів бібліотеки (реєстрація – сектор обліку, 1 поверх).
Довідки за тел.: +380671065007


заняття з основ комп’ютерної грамотності та роботі в мережі Інтернет

Освітні серіали з навчань цифровій грамотності пропонує онлайн-платформа «Дія. Цифрова освіта». З цифровими навичками ви зможете ефективно та безпечно застосовувати технології в роботі та навчанні, для професійного та особистісного розвитку. 



Події


Можливості з пізнання німецької мови та культури
26.05.2024

Можливості з пізнання німецької мови та культури: протягом тижня відбулися такі заходи:


English Speaking Club (англомовний розмовний клуб) з волонтеркою Наталією Давидко
26.05.2024

English Speaking Club (англомовний розмовний клуб) з волонтеркою Наталією Давидко: відбулася перша зустріч охочих до спілкування англійською мовою в центрі «Вікно в Америку». Традиційно знайомство, розповідь один про одного та обговорення формату на майбутнє. Приєднуйтеся щонеділі о 15.00, знаходьте нових друзів, нові книги, приносьте свої ідеї та знання, покращуйте свої навички англійської та комунікації!


Життєві зміни. Як не боятися, а діяти
24.05.2024

«Життєві зміни. Як не боятися, а діяти» – тема онлайн-засідання кіноклубу Docudays UA «Право в об’єктиві» в рамках адвокаційного проєкту «Бібліотечний бізнесХаб» програми «DOCU ДІЄ 3.0» за участю експертів Андрія Палінчака, юриста Хмельницької обласної громадської організації «Подільська правова ліга» та Катерини Антонюк, бібліотекарки Хмельницької ОУНБ, фахівчині з психології.


онлайн-консультування
24.05.2024

Відбулося онлайн-консультування на тему «10 фактів про мобілізацію, які має знати кожен…» за участю Руслани Слободянюк, адвокатки Хмельницької обласної громадської організації «Подільська правова ліга» для мешканців територіальних громад області.


Хмельницький – гуртуймося задля Перемоги
24.05.2024

Бібліотека в партнерстві з ГО "Кластер-підприємців ВПО", Молодіжною радою Хмельницького та ін. стали переможцями у Програмі "Громадські ініціативи Хмельницької МТГ на 2021-2025 р." з проєктом "Хмельницький – гуртуймося задля Перемоги: перезавантаження постраждалих від війни через оздоровчо-психологічну підтримку та розробку соціально-економічних проєктів"

Він спрямований на створення діалогової платформи, яка об`єднає ветеранів, родини військових, молодь, місцевих мешканців і вимушених переселенців міста Хмельницького. В рамках реалізації проєкту будуть реалізовуватися заходи за напрямками: психологічна підтримка; інтеграційно-адаптаційні зустрічі; історична просвіта; оздоровчо-спортивні заняття; арттерапія; зелена терапія; кінотерапія; майстер-класи із рукоділля; бізнес/підприємницький менторінг; юридичне/фінансове консультування; навчання з проєктного менеджменту; додаткові активності.





Наші партнери

Хм.Обл.Рада Хмельницька обласна військова адміністрація Хм.Міськ.Рада Уряд.Портал Управління культури АРХІВ УКРАЇНСЬКОЇ ПЕРІОДИКИ ОНЛАЙН Гете-інститут Український інститут книги

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com