Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Права молоді та Інтернет


В рамках декади популяризації літератури суспільно-політичних дисциплін відбулася зустріч зі спеціалістами «Права молоді та Інтернет: виклик глобалізації».

Майже кожна людина, особливо молоде покоління, щодня активно користується Інтернетом та соціальними мережами, тобто є активним споживачем різного контенту. За допомогою цих інструментів комунікації можна вирішувати безліч справ, спілкуватися, дізнаватися актуальну інформацію. Проте, поряд з користю, вони також часто несуть потенційну загрозу. Щоб уникнути цього негативного впливу досить дотримуватися елементарних правил користування Всесвітньою мережею, тому що Інтернет є предметом таких самих норм і законів, як і все в реальному житті.

Запрошені на захід Антоніна Джал – практичний психолог міського Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, Юлія Салдан – референт Апеляційного суду Хмельницької області, Руслана Матущак – адвокат та студентська молодь Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту обговорили ризики перебування в глобальній мережі та навички онлайн-культури.

Під час заходу відбувся перегляд документальних фільмів відповідної тематики та презентація книжкової виставки «Павутиння віртуального всесвіту».




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com