Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Лауреати Державної премії України в галузі науки і техніки: Хмельницька область


В рамках ХVІІ Обласного форуму «Книжкова весна на Хмельниччині» презентовано біобібліографічне видання «Лауреати Державної премії України в галузі науки і техніки: Хмельницька область» з серії «Видатні особистості Хмельниччини».

Відкрила захід директорка бібліотеки Катерина Чабан, яка наголосила на важливості підготовки біобібліографічних покажчиків.

Головний бібліограф, укладач Оксана Шеін розповіла про структуру видання, його ідею та наповнення.

Присутній на заході учений в галузі озброєння та військової техніки, полковник, доктор технічних наук, заслужений працівник освіти України, професор кафедри телекомунікаційних та інформаційних систем Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького Іван Катеринчук розповів про свої досягнення у науці. Крім того, учений подарував у фонди бібліотеки видання «Прикордонній альма-матер – 30 років! Від витоків до сьогодення (1992 – 2022)».

До заходу в режимі онлайн долучилися: учений-невролог, доктор медичних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, академік Академії наук вищої школи Іван Зозуля та доктор технічних наук, професор, заслужений працівник народної освіти України, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України, відмінник освіти України, нагороджений орденом України «За заслуги» ІІІ ступеня, лауреат Хмельницької обласної премії імені М. Дарманського Микола Скиба.

Експонувалася книжкова виставка «Скарбниця для усіх галузей знань».

У презентаії взяли участь працівники Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

Захід відбувся офлайн та онлайн на платформі ZOOM, до якого доєдналися понад 50 учасників – мешканці територіальних громад області, користувачі публічних бібліотек та поціновувачі українського слова.







 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com