Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Музично-освітнє життя Поділля: історіографія і сучасність


В рамках ХVІІ Обласного форуму «Книжкова весна на Хмельниччині», присвяченого Всесвітньому дню книги та авторського права, відбулася зустріч із творчим дуетом Юрія та Віри Найди та презентація збірника «Музично-освітнє життя Поділля: історіографія і сучасність».

Презентована збірка складається з п`яти розділів, що включають 83 наукові статті, присвячені музично-педагогічним та культурно-мистецьким проблемам, опубліковані у наукових виданнях та в періодичній пресі за 2002 – 2023 роки.

Присутні дізнались про утворення творчого, а потім і сімейного дуету. На даний час Юрій Михайлович та Віра Юріївна – викладачі Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії, кандидати педагогічних наук, доценти кафедри теорії та методики музичного мистецтва, автори музичних збірок, наукових статей, активні учасники концертів, конкурсів, фестивалів, духовного культурно-просвітницького руху «За життя».

На зустрічі звучали ліричні твори у виконанні Юрія та Віри Найди, серед яких український романс Олександра Богачука «Тиша навкруги» та твір Олександра Смика «Я хочу жити в Україні».

Захід проведено на платформі ZOOM спільно зі спеціалістами Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com