Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

«Скажи «Ні!» тютюнопалінню, алкоголізму та наркоманії»


Проведено інформаційну годину «Скажи «Ні!» тютюнопалінню, алкоголізму та наркоманії» для учнівської молоді Хмельницької СЗОШ N 6.

Про юридичні наслідки шкідливих звичок, адміністративну та кримінальну відповідальність за вживання, розповсюдження наркотичних речовин розповіла офіцер ювенальної превенції Хмельницького районного управління поліції, капітан Наталія Осуховська. Вона звернула увагу на те, в якому віці настає відповідальність особисто перед законом, а до якого віку відповідальність за дії дитини лягає на батьків. Капітан наголосила, що навіть незначні правопорушення, здійснені під впливом алкоголю, наркотиків можуть нанести шкоду майбутньому молодих людей, адже передбачають взяття на облік в ювенальній службі з відповідною відміткою у базах даних поліції.

Про вплив на організм наркотичних речовин та складний шлях позбавлення залежності від них говорив волонтер Міжнародної Антинаркотичної Асоціації. Центр здоров`я молоді, який створила дана Асоціація в с. Олешин, допомагає людям, які не можуть самостійно покінчити з вживанням наркотичних речовин, позбавитись від недуги. Волонтер наголосив, що зловживання заборонених речовин є хворобою, позбавитись якої неможливо, але лікуючись її можна і потрібно контролювати.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com