Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Семінар-практикум "Поняття бібліографічної діяльності та її сучасний стан"


Відбувся семінар-практикум "Поняття бібліографічної діяльності та її сучасний стан". Захід спрямований на навчання та підвищення професійних навичок бібліотекарів без спеціальної освіти, які працюють у публічних бібліотеках територіальних громад (ТГ) області.

Організаторами семінару-практикуму виступили працівники відділу наукової інформації та бібліографії, які мають багатий досвід у бібліотечній справі. Завідувачка відділом Любов Марцонь презентувала доповіді на такі теми: «Поняття бібліографічної діяльності» та «Організація довідково-бібліографічного обслуговування (ДБО) в бібліотеках ТГ». Головний бібліограф відділу, консультант Центру європейської інформації (ЦЄІ) Анжела Ярмолюк виступила з доповідями на теми: «Організація інформаційного обслуговування в бібліотеках ТГ» та «Організація та робота Пунктів європейської інформації (ПЄІ) в публічних бібліотеках ТГ області».

Мета семінару-практикуму: ознайомити учасників з основними принципами бібліографічної діяльності, розкрити сучасний стан цієї галузі та надати практичні рекомендації щодо організації ДБО, інформаційного сервісу та роботи Пунктів європейської інформації.

Проведення заходу на платформі ZOOM дало можливість залучити бібліотекарів із різних куточків Хмельницької області, забезпечивши широке охоплення аудиторії та сприяючи обміну досвідом та ідеями.

Зазначений семінар-практикум став подальшим кроком у професійному розвитку бібліотекарів, допоможе збагатити їхні знання та навички у сфері бібліографічної діяльності, а також сприяв подальшому покращенню якості обслуговування в публічних бібліотеках ТГ області.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com