Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Тренінг зі стратегічних комунікацій


Фахівці обласної бібліотеки три дні були учасниками тренінгу, організованого фахівцями Міністерства культури та інформаційної політики України, Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки в рамках проєкту ЄС «Підтримка стратегічних комунікацій в Україні» за підтримки Національного демократичного інституту в Україні.

Тренеркою Оленою Лобовою, експерткою з комунікацій прочитані лекції, підготовлені презентації щодо основ стратегічних комунікацій, завдань, планування, підходів до формування стратегії, методів аналізу ключових цільових груп, особливостей кризових комунікацій.

Робота проходила в групах. Учасники представляли власні плани, стратегії та визначали комунікаційну кампанію, шляхи її реалізації з урахуванням ризиків, переваг та недоліків, моделі SMART, особливостей цільових аудиторій тощо. В результаті фахівці бібліотеки вдосконалили свої знання у сфері стратегічних комунікацій, навчилися розробляти комунікаційні стратегії та комунікаційні кампанії; поглибили свої знання у сфері кризових комунікацій, а саме у сфері стратегій кризового реагування; намітили конкретні цілі, завдання та методи їх реалізації; склали план дій щодо розширення користувацької аудиторії та залучення молодих фахівців на роботу до бібліотеки.

Паралельно з бібліотекарями заняття відвідали представники органів влади та місцевого самоврядування Хмельниччини.

На завершення учасники отримали сертифікати.






 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com