Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Подільська правова ліга


«Війна змінила моє життя» – тема онлайн-засідання кіноклубу Docudays UA «Право в об’єктиві», що відбулося за участю фахівців системи безоплатної вторинної правової допомоги в Хмельницькій області та членів Хмельницької обласної громадської організації«Подільська правова ліга».

Учасники зустрічі переглянули та обговорили документальний фільм «Літургія противотанкових перешкод »

(режисер: Дмитро Сухолиткий-Собчук) з колекції DOCU/КЛУБ – Docudays UA. У ньому розповідається про українців, які тимчасово змінили професію та хочуть бути корисними Україні під час війни з росією. Тобто тут слово «літургія» сприймається як спільна справа, яка об’єднує.

Експертка Ольга Чорна, заступниця директора Регіонального центру безоплатної вторинної правової допомоги в Хмельницькій області наголосила на тому, що сьогодні більшість українців перепрофілювалися, тобто змінили свої професії на ті, які є корисними під час війни.

Юристка ГО «Подільська правова ліга» Руслана Слободянюк розповіла про проблеми, з якими стикаються військовослужбовці, повертаючись із передової, а також закликала бути толерантними до людей з інвалідністю.

Кожен учасник ділився своїми сприйняттями сьогоднішніх подій і тим, як вони його змінили.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com