Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Закон гарантує – держава забезпечує


Проведено огляд книжкової виставки «Закон гарантує – держава забезпечує» в рамках Літнього читального залу під відкритим небом на майданчику перед бібліотекою, на якій представлені науково-популярні видання з питань прав і свобод людини і громадянина, гендерного права, сімейного права, порушень прав людини під час війни в Україні тощо.

Під час заходу відбулася зустріч з юристками Хмельницької обласної громадської організації «Подільська правова ліга» Анастасією Площинською та Оксаною Осарчук.

Пані Анастасія презентувала практикум «Звернення громадян: практичні поради юриста», ознайомила присутніх з структурою видання, зосередила увагу на особливостях оформлення бланків звернень, заяв, скарг тощо.

Видання слугуватиме громадянам, які постраждали від війни, в тому числі ВПО, а також допоможе у складанні плану дій при порушенні прав. Сторінки його можна виривати та робити копії, що зручно у використанні. Практикум доповнено QR-кодом, який дає можливість завантажити бланки заяв та контакти установ, що надають безоплатну правову допомогу.

Три примірники видання подаровано для користувачів бібліотеки, яке також доступне і в електронному варіанті.







 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com