Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Угода про співпрацю між бібліотекою


Підписано угоду про співпрацю між бібліотекою та Державним ліцеєм-інтернатом з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені І. Г. Харитоненка Державної прикордонної служби України. Угода передбачає співпрацю в поповненні бібліотечних фондів, проведенні інформаційно-просвітницьких заходів, науковій, методичній діяльності.

Для військових ліцею Хмельницькою ОУНБ передано 120 примірників нової літератури українською мовою в рамках Всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна». Серед книг- видання класиків та сучасна українська художня література, книги подільських письменників, видання, відзначені престижними літературними преміями, зарубіжна література в українському перекладі.

Для представників навчального закладу - заступників начальника з навчальної роботи, полковника, кандидата педагогічних наук, доцента Почекаліна Ігоря Миколайовича, та з виховної роботи, кандидата технічних наук, полковника Євдоховича Богдана Володимировича та бібліотекаря закладу Овідько Тетяни Володимирівни проведено екскурсію. Розкрито можливості та особливості структурних підрозділів бюібліотеки, її ресурсів та послуг, в тому числі у мережі Інтернет.






 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com