Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Презентація книги Андрія Мероника «24.02»


Відбулася презентація книги Андрія Мероника «24.02» в рамках Національного тижня читання – 2023.

Видання презентував автор Андрій Мероник – український підприємець, математик і дослідник, волонтер, засновник Фундації шкільних стипендій.

«24.02» – це щоденник війни. Книжка розповідає невигадану історію про компанію молодих людей, які опинилися посеред війни без власного на те бажання. Про те, як кожного з них «морозило» чи то від страху, чи то від холоду, коли десь поруч влучала ракета й лунав потужний вибух, який вибивав шибки та вмикав сигналізації.

Автор говорив про те, чому паперова книга під час війни стала актуальною; чому книгу «24.02» купували по 10 000 гривень; як вдалося долучити до написання зірок.

Андрій Мероник розповів про благодійний тур Європою, який стартував у жовтні цього року та тривав до 1 листопада та про благодійні проєкти, в тому числі і буккросинг, відповів на запитання учасників.

Подія відбулася на платформі Zoom, до якої долучилися 38 учасників: викладачі та студенти закладів вищої освіти міста, представники громадських організацій, установ соціальної сфери, бібліотек територіальних громад області та ін. з України та за кордону.

Під час події презентовано книжкову виставку «Українська книга в умовах війни».

#тижденьчитання2023 #бутисвоїми




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com