Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Крути – боротьба за майбутнє України


У День пам’яті Героїв Крут відбулася година мужності «Крути – боротьба за майбутнє України» на платформі Zoom для студентської молоді Харківського університету внутрішніх справ, який після повномасштабного вторгнення росіян евакуювався в Кам’янець-Подільський.

Про бій під Крутами, який для українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність, прикладом для сучасних захисників України говорив Олексій Наконечний – активний учасник Помаранчевої революції та Революції Гідності, офіцер 19-ї ракетної бригади «Свята Варвара». Він зазначив, що героїзм учасників бою під Крутами є прикладом для сучасних воїнів, тому що були такими ж завзятими тоді, у 1918-му, як ті, кого ми назвали кіборгами, в 2014 – 2015 роках. Героїв Крут називають першими кіборгами у нашій історії.

Під час заходу презентовано книжково-ілюстративні виставки «Крути – бій за майбутнє» (до Дня пам’яті Героїв Крут), «Соборність: від минулого до сьогодення» (до Дня Соборності України) та «Сила духу сильніша від зброї» (до Дня вшанування захисників Донецького аеропорту).




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com