Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Листи забутого життя


13 лютого о 14.00 відбудеться прем’єра книги «Листи забутого життя» Василя Горбатюка – письменника, члена Національної спілки письменників України, директора Хмельницького обласного літературного музею.

Книга видана за сприяння державної установи «Український інститут книги» за кошти державного бюджету та призначена для поповнення бібліотечних фондів.

У літературно-художньому виданні автор розповідає про життя та діяльність уродженця села Купин (нині Городоцька територіальна громада) Павла Богацького (1883 – 1962) – видатного українського письменника, редактора, видавця, літературознавця, військовика та пластуна, малознаного в Україні через навмисне замовчування і відторгнення ідеологією колишнього радянського режиму. На сторінках оповідається про багатьох інших, несправедливо забутих українців, відтворюються різні події майже столітньої історії України, країн Західної Європи, Австралії й Америки.

Запрошуємо на захід журналістів, науковців, краєзнавців, викладачів, здобувачів загальної середньої та вищої освіти, поціновувачів творчості прозаїка.

Захід відбудеться в змішаному форматі.

Долучитися можна за посиланням:

https://us04web.zoom.us/j/76275786668?pwd=Vh1u1zA8AOx6IFkz41mCRtZQdgKlRQ.1

Ідентифікатор конференції: 762 7578 6668

Код доступу: 4sJDLW


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com