Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Презентація книг Ольги Ткач


Відбулася творча зустріч та авторська презентація книг «Невигаданий друг» та «Невидимка» із серії «Дружба, що окрилює» Ольги Ткач – поетеси, членкині Національної спілки письменників України.

На неї завітали вчителі закладів загальної середньої освіти, бібліотекарі, онлайн долучилися бібліотекарі публічних книгозбірень області.

Авторка розповіла про головних героїв книг, їхній спільний шлях та пригоди, переживаючи які, вони зростають разом.

Повість «Невигаданий друг» – це історія дружби хлопчика Сергія та дракона Вітра з добрим і чуйним серцем, але далеко не ангельським характером. Спільне дорослішання змінюють їх обох та дають можливість зрозуміти себе і своє оточення. А ось повість «Невидимка» розповідає про дівчинку Дану та її незвичну подругу – драконницю Діну, з якою вони разом проходять життєві етапи зростання. Після загибелі батьків опікуном Дани стає дід Максим, з яким вона переїздить до Хмельницького. Тут на неї чекає нове життя і цікаві пригоди.

Книги будуть корисні підліткам і їхнім батькам, а також стануть темою для сімейного обговорення. Письменниця прагне не лише подати важливі сенси за допомогою різних перепитій та гумору, а й наблизити два покоління одне до одного, бо в цьому віці дітям і дорослим часто складніше порозумітися.

Модераторка зустрічі, бібліотекар відділу краєзнавства Альона Радецька зачитала відгук Олени Волинської – письменниці, дипломантки конкурсу «Коронація слова» та переможниці «Молодої Коронації слова», яка зазначає, що у ці важкі часи, які ми сьогодні переживаємо, «…як ніколи хочеться вірити в дива. Саме такі дива можна знайти на сторінках книг Ольги Ткач». А ще пані Олена наголошує: «Після кожного нового прочитання я знаходила в книгах те, чого не помічала раніше, що ще сильніше змушувало співпереживати та затягувало у світ героїв повістей».

Під час презентації діяла виставка «Небесний дар Ольги Ткач» із фондів Хмельницької ОУНБ.

На закінчення зустрічі відбулася фото- та автограф-сесія.





 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com