Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Самореалізація як основа життя людини


11 липня о 10.00 відбудеться засідання кіноклубу Docudays UA «Право в об'єктиві» на тему «Самореалізація як основа життя людини» в рамках адвокаційного проєкту «Бібліотечний бізнесХаб» програми «DOCU ДІЄ 3.0» за участю експертів Руслани Слободянюк, юристки Хмельницької обласної громадської організації «Подільська правова ліга» та Тетяни Матвійчук, практикуючої психологині та психотерапевтки, докторки психологічних наук.

Мешканці Ярмолинецької селищної територіальної громади переглянуть та обговорять документальну стрічку «Золота осінь» (Ян Тенхавен) з колекції DOCU/КЛУБ – Docudays UA.

Фільм оповідає про 5 спортсменів/ок у віці 80-100 років, які у своїх довгих життєвих історіях здолали багато особистих криз та втрат, пережили війни та інші трагедії, дехто навіть переміг у битві з тяжкими хворобами. Тепер їх об’єднує спільна мета: участь у Чемпіонаті світу з легкої атлетики у Фінляндії. Це про літніх людей, самотність, затерплі шиї та смерть у позитивному життєствердному тоні та з хорошою порцією гумору.

Говоритимемо про цінності людини, самореалізацію, ментальне здоров’я та задоволення від життя.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com