Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Кейсі Мотте Кляйн: народження актора


17 липня о 17:00 відбудеться перегляд документальної стрічки «Кейсі Мотте Кляйн: народження актора» 🎬 від режисерки Урсули Майєр з колекції DOCU/CLUB.

📽 У фільмі йдеться про історію юного актора Кейсі, який завдяки власним зусиллям та кропіткій праці досяг успіху. Він ділиться своїми емоціями, які переживає від команди «мотор» і до слова «знято».

📞 Щоб стати учасником перегляду стрічки, будь ласка, попередньо зареєструйтеся за номером телефону:

+38 (096) 409 27 68 – Зоя Філіппенко.

🙌 Захід сприятиме інтеграції учасників проєкту в громаду, покращенню рівня соціальної згуртованості, психологічному розвантаженню та зближенню молоді зі старшим поколінням через спілкування, особисту взаємодію та об`єднання спільних хобі.

————————————

Проєкт реалізовується ГО «Кластер-підприємців ВПО» у партнерстві із Молодіжною радою Хмельницького, БФ «Рокада», Хмельницькою обласною універсальною бібліотекою, ГО «Хмельницька міська федерація стрільби з лука» та іншими, в рамках Програми «Громадські ініціативи Хмельницької МТГ на 2021-2025 роки».

#Гуртуймося_задля_Перемоги #Хмельницький #ветерани #ВПО #молодь #підтримка #МРХ #ХмельницькаОУНБ #допомога #допомогаВПО Бачити менше


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com